Krachtig online als coach

De belangrijkste onderdelen van het ondernemerschap komen aan bod

Een nieuwe groep start op dinsdag 19 september 2023!

Een 30-daagse training waarmee je actie gaat ondernemen!

Startende ondernemers zitten zichzelf vaak in de weg. En voor coaches is dat niet anders. Je werpt je eigen belemmeringen op:

Deze training wordt georganiseerd door:

en

In 30 dagen pakken we de belangrijkste onderdelen aan

Je krijgt 9 trainingen met video’s, werkboeken en huiswerkopdrachten in een online academie. Daarnaast gaan we iedere week een uur live, op maandagochtend, om 10:00 uur. Ook delen we onze ervaringen in de groep. Door je vragen te delen helpen we elkaar.

01.

Wat is je doel?

Durf te dromen. Wat als er totaal geen belemmeringen zijn? Er is meer mogelijk dan je denkt ...

02.

Wie is je doelgroep?

Beschrijf je doelgroep zo specifiek mogelijk. Als je weet tegen wie je praat kun je directere teksten schrijven voor je website en socials.

03.

Mindset

Hoe kom je in de juiste, positieve mindset? Wat is een positieve mindset eigenlijk, hoe bereik je die en hoe kun je die behouden? Hoe haal je nog meer voordeel uit je positieve gedachten?

04.

Prijzen

De juiste prijs voor je product vragen. Breng in kaart wat je kosten zijn, wat je buiten je vaste lasten nodig hebt om te leven en bereken van daaruit wat je diensten waard zijn.

05.

Website

Welke teksten zet je op je homepage? Welke elementen moeten zeker terugkomen, wat laat je weg? Spreek je potentiële klant direct aan en ráák hem/haar.

06.

Klantreis

Iemand moet jou gemiddeld 8x langs zien komen voor ze klant worden. Hoe ziet je klantreis eruit? Hoe kun je die verbeteren?

07.

Gevonden worden in je regio

Vergroot de kracht van je website in je omgeving met Google Mijn bedrijf. Zorg dat potentiële klanten in je directe omgeving je kunnen vinden via Google.

08.

Reviews

De kracht van reviews en hoe je ze verzamelt. Maak het je klant zo makkelijk mogelijk om een tekst of videoreview te geven.

09.

Weggever

Deel je kennis via een weggever en haal daarmee potentiële klanten binnen in je mailinglijst. We geven uitleg en brainstormen over ideeën voor jouw weggever, zodat je 'm alleen nog hoeft te maken.

Dit vinden eerdere deelnemers ervan

Ronald
Myra
Marie-José
Yolanda
4.5/5

Debbie heeft me uitstekend geholpen met mijn website. Heerlijk om mijn site uit handen te kunnen geven en te weten dat het wordt geregeld! Debbie had goede ideeën en gaf tips over het bijhouden van mijn blog. Bovendien komt Debbie vrolijk en enthousiast over en dat werkt wel zo prettig.

lieke

Angelique

4.5/5

Debbie is een absolute topper op het gebied van websites! Ze heeft mij in no-time geholpen bij het oplossen van een ingewikkeld probleem in mijn eigen online academie. Ze maakte op mij een hele professionele indruk, als iemand die echt wel wist waar ze het over had. Als ik of mijn klanten weer eens iets hebben m.b.t. website, online academie of ActiveCampaign, weet ik bij wie we moeten zijn!! Dankjewel Debbie!

Hoi, ik ben Ricardo.

Ik ben NLP, Hynotherapeut en Reikie master.

Met het hypnose vliegwiel help ik ondernemers om hun belemmerende overtuigingen te overwinnen.

Ricardo Nielsen
5/5

Marleen: Het was een hele goede training die mij zeker in de actiestand heeft gebracht. Ik heb helder wat mijn doelgroep is. En welke stappen ik moet zetten om krachtig online te gaan.

4.5/5

Ineke: Ik sta in mijn kracht en heb mijn mindset onder controle.

5/5

Claudia: heel veel informatie op een fijne manier.

5/5

Thanks, Ricardo!

Hej, ik ben Debbie.

Ik ben een technische VA die graag met coaches en therapeuten werkt.

De techniek is voor mij een peuleschil en ik help je met het laten zien van jezelf en je praktijk.

Met deze 30-daagse training ...

Normaal gesproken kost deze training € 597, maar nu bieden we deze aan voor slechts € 297.

De volgende groep start op dinsdag 19 september 2023.

Het maximum aantal deelnemers is 10.

Met 5 live masterclasses op dinsdagen tussen 19:30 en 20:30 uur (19 en 26 september, 3, 10 en 17 oktober).