Krachtig online als coach

De belangrijkste onderdelen van het ondernemerschap komen aan bod

We starten maandag 12 september!

Een 30-daagse training waarmee je actie gaat ondernemen!

Startende ondernemers zitten zichzelf vaak in de weg. En voor coaches is dat niet anders. Je werpt je eigen belemmeringen op:

Deze training wordt georganiseerd door:

en

In 30 dagen pakken we de belangrijkste onderdelen aan

Je krijgt 9 trainingen met video’s, werkboeken en huiswerkopdrachten in een online academie. Daarnaast gaan we iedere week een uur live, op maandagochtend, om 10:00 uur. Ook delen we onze ervaringen in de groep. Door je vragen te delen helpen we elkaar.

01.

Wat is je doel?

Durf te dromen. Wat als er totaal geen belemmeringen zijn?

02.

Wie is je doelgroep?

Beschrijf je doelgroep zo specifiek mogelijk.

03.

Mindset

Hoe kom je in de juiste mindset.

04.

Prijzen

Hoe bepaal je je uurtarief?

05.

Website

Welke teksten zet je op je homepage?

06.

Klantreis

Iemand moet je gemiddeld 8x langs zien komen voor ze klant worden. Hoe ziet je klantreis eruit?

07.

Gevonden worden in je regio

Vergroot de kracht van je website in je omgeving met Google Mijn bedrijf

08.

Reviews

Reviews verzamelen, hoe doe je dat?

09.

Weggever

Deel je kennis via een weggever. Uitleg en ideeën opdoen.

Dit vinden anderen ervan

Danny

4.5/5

Ik heb 2 A4-tjes vol geschreven, alleen al van les 1.

4.5/5

Debbie heeft me uitstekend geholpen met mijn website. Heerlijk om mijn site uit handen te kunnen geven en te weten dat het wordt geregeld! Debbie had goede ideeën en gaf tips over het bijhouden van mijn blog. Bovendien komt Debbie vrolijk en enthousiast over en dat werkt wel zo prettig.

lieke

Angelique

4.5/5

Debbie is een absolute topper op het gebied van websites! Ze heeft mij in no-time geholpen bij het oplossen van een ingewikkeld probleem in mijn eigen online academie. Ze maakte op mij een hele professionele indruk, als iemand die echt wel wist waar ze het over had. Als ik of mijn klanten weer eens iets hebben m.b.t. website, online academie of ActiveCampaign, weet ik bij wie we moeten zijn!! Dankjewel Debbie!

Hoi, ik ben Ricardo.

Ik ben NLP, Hynotherapeut en Reikie master.

Met het hypnose vliegwiel help ik ondernemers om hun belemmerende overtuigingen te overwinnen.

Ricardo Nielsen
5/5

Marleen: Het was een hele goede training die mij zeker in de actiestand heeft gebracht. Ik heb helder wat mijn doelgroep is. En welke stappen ik moet zetten om krachtig online te gaan.

4.5/5

Ineke: Ik sta in mijn kracht en heb mijn mindset onder controle.

5/5

Claudia: heel veel informatie op een fijne manier.

5/5

Thanks, Ricardo!

Hej, ik ben Debbie.

Ik ben een technische VA die graag met coaches en therapeuten werkt.

De techniek is voor mij een peuleschil en ik help je met het laten zien van jezelf en je praktijk.

Met deze 30-daagse training ...

De volgende groep start op maandag 12 september 2022.

Het maximum aantal deelnemers is 10.

Met 5 live masterclasses op maandagen tussen 10:00 en 11:00 uur (12, 9 en 26 september en 3 oktober).